Minder warm water, beter voor later
Doe mee met de 5 minuten actie!

Doe mee met de 5 minuten actie!

19 maart 2020

5 minuten actie

WaterSpaarders bestaat vijf jaar en dat vieren we! We dagen iedereen uit om een actie te verzinnen die precies vijf minuten duurt. Want weet jij hoe lang dat precies is? Een belangrijke vraag voor alle WaterSpaarders die niet langer dan vijf minuten willen douchen.

We zijn benieuwd of jullie binnen dat tijdsbestek een speciale actie kunnen doen. Gaan jullie hoelahoepen, een bal hooghouden, touwtje springen of iets anders leuks? Wees creatief! Zolang het maar precies vijf minuten duurt. Je zult erachter komen dat het langer is dan je denkt.

Er zijn mooie cadeaus te winnen voor iedereen met een leuke of speciale inzending! 

Hoe werkt de WaterSpaarders 5 minuten actie?

Iedereen mag meedoen: klassen, vriendenclubs, je familie of kinderen alleen. Doe mee met een tekst, een filmpje, een foto, een tekening of wat jullie maar willen. Alles mag! Het moet echter wel gemakkelijk te herhalen zijn door zoveel mogelijk kinderen.

Stuur het idee op naar waterspaarders@youngcrowds.nl of plaats het op instagram met de hashtag #waterspaarders. Taggen mag ook, ons account is @waterspaarders. Alle inzendingen krijgen sowieso een plekje op onze website.  (Houd bij het inzenden rekening met ons privacy-statement).

Inzenden

Inzenden kan tot en met 8 mei 2020. Dit is onder voorbehoud van het starten van de scholen, want natuurlijk mogen klassen ook mee doen. 

Veel succes!

Lesbrief voor groep 6, 7 en 8

Wil jij meer weten over energie, WaterSpaarders en de 5 minuten actie? Ga dan aan de slag met deze lesbrief.